Dijous 21 de gener del 2021
 
Altres Butlletins
Any del bulletí:  
 
 
 
 
Butlletí Inter-Metall
| Butlletí. núm 18
Pla integral de competitivitat del sector del metall
OPORTUNITATS EN EL SECTOR DE LA CONSTRUCCIÓ

Les empreses catalanes del metall que subministren al sector de la construcció han patit en els darrers anys els efectes de l'atonia del mercat intern, com a conseqüència de la caiguda dràstica de la demanda privada i com a resultat de la notable reducció de la inversió pública. En aquest marc, són moltes les empreses que han incrementat la seva presència en els mercats exteriors. Per exemple, en àrees emergents, com Brasil, la Xina, Rússia o el Nord d'Àfrica. Tanmateix, les oportunitats de negoci per a les empreses catalanes també es poden trobar a occident. Així ho reflecteix un recent informe de l'ICEX que descriu les previsions de creixement que al Regne Unit presenten alguns segments del sector de la construcció.

Informes i monogràfics
 
DIFERÈNCIES ENTRE FRANÇA I ALEMANYA EN TERME DE COMPETITIVITAT
  Competitivitat França Alemanya  
L'estudi realitzat per Coe-Rexecode per al Ministeri d'Economia, Finances i Indústria francès analitza les diferents raons per les quals França es situa per darrere d'Alemanya en termes de competitivitat.
PRINCIPALS DESTINACIONS D'EXTERNALITZACIÓ EN EL MÓN
  Raport externalizacion  
El gabinet AT Kearney ha publicat el seu informe anual, corresponent al 2011, sobre les principals destinacions cap a les quals externalitzen les empreses les seves activitats.
OPORTUNITATS LLIGADES AL SECTOR DE LA CONSTRUCCIÓ AL REGNE UNIT
  Oportunitats negoci Regne Unit  
Al Regne Unit el sector de la construcció s'ha vist notablement afectat en els darrers anys per la crisi econòmica. Tanmateix hi ha segments que presenten interessants perspectives de creixement.
LA XINA JA ÉS LA SEGONA POTÈNCIA CIENTÍFICA
  Xina segona potencia cientifica  
Un informe de la Royal Society britànica destaca que la Xina i altres països emergents com Brasil i l'Índia s'estan convertint en potències científiques que comencen a rivalitzar amb els Estats Units, Europa i Japó.
Breus
GRANS CONTRACTISTES DE L'AERONÀUTICA PRETENEN BAIXAR UN 20% ELS COSTOS DELS SEUS SUBCONTRACTISTES
  Airbus  
Airbus, EADS, Dassault, Safran i Thales han creat un portal únic a Internet per unificar els seus subministradors. Amb aquest portal, preveuen una disminució de costos del 20% en cinc anys.
LA SUBCONTRACTACIÓ INDUSTRIAL ES RECUPERA A FINLÀNDIA
  Helsinki  
Desprès d'una baixada significativa de la tendència de la demanda en el 2008 i 2009 com a conseqüència de la crisi, la subcontractació industrial a Finlàndia, presenta símptomes de recuperació ja en el 2010.
EL SECTOR DE L'AUTOMÒBIL A ESLOVÀQUIA
  Cotxes Eslovaquia  
En els propers anys Eslovàquia es consolidarà previsiblement com el segon país europeu productor d’automòbils per càpita, per darrera de la seva veïna República Txeca.
ALTRES MERCATS EMERGENTS A SEGUIR
  Altres mercats emergents  
L'OCDE fixa la seva atenció en les economies del sud-est asiàtic. Els sis principals països de l'ASEAN s'han recuperat de la crisi econòmica mundial.
EL COMERÇ MUNDIAL BAIXARÀ EL SEU RITME DE CREIXEMENT EN EL 2O11
  El comerç mondial disminuira  
Segons les previsions de l'Organització Mundial del Comerç (OMC) les exportacions augmentaran en 6,5% en el 2011 respecte l'any anterior.
INCOTERMS 2010
  Incoterms  
El passat 1 de gener de 2011 va entrar en vigor la nova edició de les regles de comerç internacionals, conegudes com a Incoterms (Internacional Commercial Terms).
Agenda
  Mapa Marruecos  
PARTICIPACIÓ AGRUPADA FIRA INDUSTECH
Casablanca, del 14 al 17 de setembre de 2011
  Mexico 2011  
MISSIÓ COMERCIAL A MÈXIC
Mèxic, de l'1 al 8 d'octubre de 2011
  Fira Equip Auto  
PARTICIPACIÓ AGRUPADA FIRA EQUIP AUTO
París, de l'11 al 15 d'octubre de 2011
  Plaza Roja  
CREACIÓ D'UN GRUP D'EXPORTACIÓ EN DESTÍ PER AL MERCAT DE RÚSSIA
  Batimat  
PARTICIPACIÓ AGRUPADA FIRA BATIMAT
París, del 7 al 12 de novembre de 2011
  Midest Paris  
PARTICIPACIÓ AGRUPADA FIRA MIDEST
París, del 15 al 18 de novembre de 2011
  The Big Show  
PARTICIPACIÓ AGRUPADA FIRA THE BIG 5 SHOW 2011
Dubai, del 21 al 24 de novembre de 2011
 
 
Ofertes
FABRICANTS DE CABLES
Empresa del Regne Unit desitja contactar amb fabricants espanyols de cable. ...
 
PLAQUES ABS PER A AUTOMÒBILS
Empresa portuguesa de transformació d'automòbils busca fabricants espanyols de plaques ...
 
CONSULTES D'EMPRESES
 
En cas de què tinguin alguna consulta sobre el contingut d'aquest butlletí o vulguin proposar algun tema a incloure-hi en els propers números, poden enviar-nos els seus comentaris a l'e-mail info@inter-metall.info
 
www.inter-metall.info

__________________________________________________________________________________________________________________________

Avís legal

D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic,CEAM garanteix la confidencialitat i la seguretat en el tractament de les dades de caràcter personal (nom, cognom i adreça de correu electrònic), necessàries per poder formalitzar i enviar el butlletí Inter-Metall

Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un correu electrònic a la bústia info@inter-metall.info o per mitjà d’un escrit adreçat a:CEAM C/Josep Anselm Clavé, 2 - 08002 Barcelona

 
 
 
Contactar | Fer pàgina d´inici | Avís Legal